Informasjon om Skjøte

Informasjon om Skjøte

Det er i hovedtrekk fire typer skjøter som omfatter eiendom på Nord-Kypros, der vi anbefaler eiendommer med skjøte omtalt under type A og B.

Her er en kort redgjørelse, ta gjerne kontakt med oss for ytterligere informasjon!

  1. Pre-1974: Dette er land som var eiet av Tyrkisk-Kyprioter før 1974 og er normalt en svært sikker investering. Det er begrenset tilgang til Pre-1974 land som kan bebygges, slik at det ikke er enkelt å finne denne type land.
  2. TRNC Esdeger (Exchange Land): Store befolkningsgrupper ble fordrevet fra sine eiendommer på Kypros i forbindelse med konflikten i 1974. Gresk-Kyprioter måtte flytte sørover og Tyrkisk-Kyprioter måtte flytte nordover, og alle måtte forlate sine eiendommer. Nord-Kypros har startet en omfattende kompensering av Gresk-Kyprioter som måtte forlate sine eiendommer på Nord-Kypros, gjennom Immovable Property Commission. TRNC Esdeger land ansees nå like trygt å kjøpe som Pre-1974 land.
  3. Turkish Mainland Deed (TMD Land): Etter konflikten i 1974 fikk krigsveteraner og deres familier tildelt okkupert land fra Tyrkiske myndigheter. Det samme fikk enkelte befolkningsgrupper fra fastland Tyrkia som ønsket å bosette seg på Nord-Kypros. Det er ikke skjedd noen kompensering av denne type land, og man bør unngå å kjøpe her.
  4. 49 Year Leases: Dette er tomt som kan leies inntil 49 år, og bør unngås.

Har du spørsmål om Informasjon om Skjøte?

Send oss en melding i skjemaet under, og vi vil svare deg så snart som mulig. Du kan også ringe oss på (+47) 456 11 000

Vennligs fyll inn navn Vennligs fyll inn telefonnummer Vennligs fyll inn epostadresse